Clewat on valittu Suomen TOP 10 -kasvuyritysten joukkoon

Kasvu Openin valtakunnallinen tuomaristo on valinnut Suomen kymmenen potentiaalisinta kasvuyritystä.

Valtakunnallisen tuomariston jäsen, bisnesenkeli Jaakko Salminen (Grannenfelt Finance Oy) sanoo, että tämän kauden TOP 60 -kasvuyrityksiä yhdistävät selkeät innovaatiot, joilla on kasvupotentiaalia. Yrityksillä oli omaa IP (immateriaalioikeudet) -omaisuutta selkeästi enemmän kuin aikaisempina vuosina. 

– Kasvuyritysten taso oli kova. Kymmenen potentiaalisimman kasvuyrityksen valinta oli vaikeaa, olisimme helposti voineet valita 15-20 potentiaalista kasvajaa. Itse tuomarina painotan yrityksen mahdollisuutta ja kykyä kasvuun. Yritykset ovat kuitenkin mukana Kasvu Openissa, jossa haetaan yrityksiä, joilla on halua kasvaa, sanoo Salminen.

KASVU OPEN TOP 10 -KASVUYRITYKSET 

Valtakunnallisen tuomariston valitsemat TOP 10 -kasvuyritykset:

Aiwo Digital Oy, Jyväskylä

Auntie Solutions Oy, Salo

Biila Solutions Oy, Vantaa

Clewat Oy, Kokkola

Feelia Ruokakauppa, Pyhäntä

Gugguu Oy, Oulu

Jauhetekniikka Oy Kotka, Kotka

Maisti Oy, Lahti

Maslog Oy, Seinäjoki

Secapp Oy, Jyväskylä

 Kasvu Openin valtakunnallisen tuomariston muodostavat Lennu Keinänen, yritysjohtaja ja professori Anssi Lehikoinen (Osuuskunta KPY), Jaakko Salminen, sarjayrittäjä ja pääomasijoittaja Juho Risku(Butterfly Ventures), toimitusjohtaja Outi Luukko (Touchpoint Oy), toimitusjohtaja Unna Lehtipuu(Framilla Finland) ja digitaalisen johtamisen konsultti Vera Backström (Detection Technology, Fingertip).

Valtakunnallisen tuomarston arviointikriteerit olivat: markkinapotentiaali, tiimi, kasvukyky ja näytöt.

Scroll to Top