Clewat Oy:lle uutta osaamista

Clewatin tiimi on vahvistunut monipuolisella osaamisella.

Meribiologi Stjepan ”Teppo” Bjudimir tuo mukanaan asiantuntemusta maailman meristä. Hän työskentelee riveissämme vanhempana tutkimuskoordinaattorina. Tepon kiinnostus meriä kohtaan on peräisin jo Kroatian kotirannikoilta.

Jukka Tammi vahvistaa kotimaan myyntiä. Hän on kokenut yrittäjä ja nyt myös hyvin perehtynyt Clewatin aluksiin. Jukka on tehnyt töitä useiden kasvuyritysten kanssa, mutta Clewatissa kiehtoo merkityksellisyys: ” Haluan tehdä jotain merkityksellistä ja pidän tärkeänä luonnon monimuotoisuutta. Clewat on mukana pitämässä huolta siitä.” Jukalta voi kysellä erityisesti haittakasvien kanssa toimimisesta.

Ympäristöalan asiantuntija Katja Vaulio on perehtynyt kierrättämiseen ja erityisesti muoviongelmiin. Merten roskat ja niistä eroon pääseminen on hänen erikoiskiinnostustaan. Katjalta julkaistaan toukokuussa tietokirja vastuullisesta matkailusta, jossa käsitellään myös merten jätteitä. Hän keskittyy kansainväliseen toimintaan.

Myöhemmin keväällä joukkoon liittyy myös suunnittelijoita tukemaan alusten toimintaa sekä lumensulatusteknologiaa.

Clewatin tekijöihin voi tutustua myös pian alkavassa juttusarjassa, jossa kerrotaan tiimimme suhteesta luontoon. Tervetuloa seuraamaan!

Scroll to Top