Clewat Oy:n organisaatio vahvistuu

Clewat Oy:n henkilöstöpuolella on useita positiivisia uutisia. 

Yhtiön toimitusjohtajana on aloittanut kokenut Keijo Säilynoja. Hän on aiemmin toiminut muun muassa Sampo Pankin pankinjohtajana, Mandatum Lifen yritysmyynnin johtajana sekä Hartwall Arenan ja Helsingin Jokereiden toimitusjohtajana. Aiempi toimitusjohtaja Janne Saarikko on samalla siirtynyt päätoimiseksi hallituksen puheenjohtajaksi ja Johannes Myllykoski jatkaa hallituksen jäsenenä.

-Ensimmäisestä tapaamisesta lähtien oli selvää, että haluan olla osa tätä joukkuetta ja tarinaa. Paljonhan meillä on työtä edessä, mutta potentiaalia on myös mielettömästi, Säilynoja kommentoi.

Marko Kärkkäinen, kokenut recycling-alan ammattilainen, on myös liittynyt joukkoomme keskittyen Kaukoidän projekteihimme. Kärkkäinen on työskennellyt useissa projekteissa maailmanlaajuisesti, jonka lisäksi hän on perustanut yrityksiä sekä Singaporeen, Kiinaan, Hong Kongiin, Alankomaihin että Suomeen. Kärkkäinen on myös New York Institute of Technologyn johtamiskoulun Nanjingin kampuksen Business Advisory Boardin jäsen sekä vieraileva puhuja. Hän aloittaa Clewatilla kaupallisena johtajana. 

-Olen työskennellyt kolme vuosikymmentä ympäristöalalla ja nähnyt ongelmat maailmalla. Muovijäte on todellinen ongelma Aasiassa ja koskettaa jokaista valtiota. Uskon, että Clewatilla on paljon annettavaa ja työtä riittää täällä Aasiassa, mutta myös maailmanlaajuisesti. 

Clewat Oy on myös lisäksi aloittanut yhteistyön johtavan yhteisöalustan, Nordic Innovation House (NIH-SG) kanssa, joka tukee korkealaatuisia pohjoismaisia startup-yrityksiä Singaporessa ja yhdistää heidät sopiviin strategisiin sidosryhmiin alueella.

-Kestävä kehitys on yksi tärkeimmistä painopistealueistamme Singaporessa, joten meillä on ilo toivottaa Clewat tervetulleeksi kasvavaan yhteisöömme. Clewat on loistava esimerkki innovatiivisesta pohjoismaisesta ratkaisusta, joka voi auttaa Kaakkois-Aasiaa voittamaan taistelun valtamerten muovia vastaan, NIH-SG: n yhteisön johtaja Sami Jaaskelainen kommentoi.

Lisätietoja: Meri Maijala/meri.maijala@clewat.com

Scroll to Top