Haemme suunnittelijaa Clewatin toimipisteelle Kokkolaan

Clewat on ympäristöteknologian kasvuyritys, jonka tehtävänä on maailman vesistöjen puhdistaminen. Kehitämme ja valmistamme vesistönpuhdistusaluksia sekä ympäristöystävällisiä lumensulatuslaitteistoja. Aluksillamme voidaan siivota vesistöistä muoviroskaa, öljyä ja haittakasvillisuutta.

Haemme nyt suunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen.

Toivomme sinulta

Osaamista suunnittelusta ja laskennasta sekä ymmärrystä konetekniikasta, jonka lisäksi sinulla on kokemusta 3D-suunnitteluohjelmista ja piirto-ohjelmien käytöstä. Marine-alan, erityisesti ammattiveneiden, tuntemus lasketaan eduksi. Toivomme sinulta myös ongelmanratkaisukykyä sekä halua ja kykyä saada asioita tapahtumaan.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme monipuolisia ja haastavia tehtäviä uuden teknologian parissa kansainvälisessä työympäristössä sekä mahdollisuuden jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen. Tukenasi sinulla on intohimolla ja ammattitaidolla varustettu huipputiimi. Työ Clewatissa on merkityksellistä ja antaa mahdollisuuden muuttaa maailmaa konkreettisesti. Tarjoamme myös mahdollisuuden osake- tai optiojärjestelyyn. Päätoimipaikkasi on Kokkolassa.

Lisätietoja

Kiinnostuitko? Kysy lisää Hannu Mäkelältä, Chief Operating Officer, p. 045 318 8044 tai hannu.makela@clewat.com

Haethan tätä tehtävää 10.1.2021 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydettyä. Vapaamuotoiset hakemukset osoitteeseen: hannu.makela@clewat.com, liitäthän mukaan CVsi.

Scroll to Top