Kesäkuulumisia Clewatilta – osakeanti auki vielä 30.6 asti

Helteiden keskellä Clewat on saanut iloisia uutisia: Yrityksemme on valittu mukaan PortXL:n ohjelmaan Rotterdamiin! PortXL on merkittävä kohtaamispaikka satamateollisuudelle sekä innovatiivisille yrittäjille. Sen tavoitteena on tehdä satamateollisuudesta älykkäämpää, vihreämpää ja kestävämpää. Kuuden vuoden toiminnan aikana on toteutettu 10 eri ohjelmaa ja niiden myötä allekirjoitettu yli 200 sopimusta.

Rotterdam on Aasian jälkeen maailman suurin satama. Clewat valittiin mukaan kolmen kuukauden ohjelmaan, jota seuraa kaupallinen projekti. Ohjelma käynnistyy syyskuussa. Yhteistyökumppaneinamme toimivat esimerkiksi Rotterdamin kaupunki, Van Oord, Ampelmann ja Rotterdamin satama. Clewat odottaa innolla tulevaa syksyä!

Clewat on Euroopan kiinnostavimpia sijoituskohteita

Kesäkuun aikana Clewat on lisäksi solminut sopimuksen Filippiinien suuren Cebun kaupungin vesistöjen siivoustyöstä Cleansweep-aluksellaan. ”Askel on Clewatin kasvupolulla erittäin merkittävä, erityisesti maailmalle pääsy jälleen Covidin jälkeen tuntuu mahtavalta”, sanoo Clewatin kaupallinen johtaja Marko Kärkkäinen.

UK Department for International Trade (DIT) valitsi Clewatin myös yhdeksi Euroopan kuumimmista sijoituskohteista viime viikolla. Aiemmin keväällä DIT nimitti yrityksemme yhdeksi Tech Rocketship Awardin saajista. Palkinto tarjoaa voittajille alustan globaalille kasvulle. Toinen tunnustus tuli Eutopialta, joka valitsi tässä kuussa Clewatin yhdeksi Euroopan kiinnostavimmista sijoituskohteista ympäristösektorilla.

Osakeanti yhä auki 30.6 asti

 Clewatin ympäristöasiantuntijan Katja Vaulion vastuullisen matkailun kirjan julkaisutilaisuus pidettiin juuri ennen juhannusta. Hidasta matkaa -teoksen myötä Clewat pyrkii tukemaan esimerkiksi hotelliketjujen työtä puhtaiden rantojen puolesta. Risteilyaluksillakin olisi näissä asioissa parannettavaa, kunhan toiminta taas käynnistyy vähitellen.

Clewatin maailman merien pelastustyön ja kaupallisen kasvun mahdollistava anti jatkuu 30.6 saakka ja webinaarimme ovat viime viikkoina houkutelleet mukaan satoja osallistujia. Viimeinen antiseminaari on 29.6 klo 11 ja siihen mahtuu vielä mukaan. Antiin voi liittyä suoraan tästä linkistä. ”Jo nyt tiedetään, että anti toteutuu, koska merkintöjä on tullut riittävästi”, kertoo Clewatin toimitusjohtaja Keijo Säilynoja.

Clewat toivottaa kaikille lämmintä kesää ja puhtaita vesistöjä!

Scroll to Top