Sijoita cleantech-yhtiöön, joka on alansa huippuosaaja maailmalla!

Clewat Oy on cleantech-kasvuyritys, joka kehittää ja valmistaa Kokkolassa vesistönpuhdistusaluksia. Yhdellä aluksella pystymme keräämään vesistöstä jopa mikromuovia, öljyä sekä haittakasvillisuutta. Tarjoamme julkisen ja yksityisen sektorin toimijoille globaalisti kokonaisvaltaisia palveluita ja menetelmiä. Yhtiön innovaatio kykenee tehokkaalla menetelmällään maailmanmarkkinoiden tarkimpaan mikromuovin (<0,5 mm) suodatukseen vedestä ja myös lumesta.

MIKSI SIJOITTAA YHTIÖÖN?
Ratkaisun skaalautuvuus
Clewatin palveluliiketoimintamalli helpottaa ratkaisun ostamista lähes kaikissa potentiaalisissa käyttökohteissa ympäri maailman.

Vakaat asiakkuudet
Clewatin suurin asiakaspotentiaali on valtiollisten toimijoiden markkinoissa. Asiakassuhteet ovat pitkiä, tilaukset suuria ja asiakkaat vakavaraisia.

Vastuullinen sijoitus
Maailman merissä on yli 150 miljoonaa tonnia muoviroskaa, joka uhkaa niin meriluontoa, eläimiä kuin ihmisten terveyttä. Asiaan on puututtava nyt. Merten muoviroska voi jopa tuplaantua vuoteen 2030 mennessä, mikäli nykyistä kehitystä ei saada pysäytettyä. Clewatin kehittämä kaupallinen malli on ratkaisu vesistöjen muovi- ja haittakasviongelmiin.

Edistyksellinen teknologia Clewatin ainutlaatuinen patentilla suojattu teknologia kykenee markkinoiden tarkimpaan mikro- ja makromuovin suodatukseen. Ratkaisu on monikäyttöinen ja kustannustehokas.

Markkinapotentiaali Maailmalla on kasvava tarve vesistöjen puhdistamiseen erityisesti muovijätteistä ja haittakasveista. Clewatin asiakkuuksia löytyy tällä hetkellä EU:sta, Väli- ja Pohjois-Amerikasta ja Kaakkois-Aasiasta. Käymme neuvotteluja palveluoperoinnin aloittamisesta tai aluksiemme myynneistä seuraaviin maihin: Malesia, Brunei, Hong Kong, Singapore, Filippiinit, Italia, Saksa, Etiopia, Dominikaaninen tasavalta, Norja, Espanja, Kroatia, Arabiemiraatit, Saudi-Arabia, Japani, Indonesia, Australia ja Suomi.

Sinulla on nyt hieno mahdollisuus tulla mukaan maailman merten hyväksi! Voit osallistua joko merkitsemällä osakeannissa tai ryhtymällä aluskummiksi yrityksenä. Lisätiedot: info@clewat.com ja toimitusjohtaja Jukka Tammi, puh. 0400 541 158

Scroll to Top